Henkilökuva

muoto-/cv-/lapsi-/valmistujaiskuvaukset

1 hlö

–  Kuvausaikaa 1h
– sis. 1 viimeistelty kuvatiedosto

– lisäkuvat 15€/kpl

145 €

Pariskunnat

Save The Date / vuosipäivät / hääpotretit

2 hlö

–  Kuvausaikaa 1h
– sis. 1 viimeistelty kuvatiedosto

– lisäkuvat 15€/kpl

160 €

Perheet

perhepotretit / sisaruskuvat / ryhmäkuvat

3+ hlö

–  Kuvausaikaa 1h
– sis. 1 viimeistelty kuvatiedosto

– lisäkuvat 15€/kpl

200 €

Kuvaukset suoritetaan kotonanne tai muussa haluamassanne miljöössä.
Kaikki paketit sisältävät kuvaajan matkakulut Helsingissä sekä alv. 24%.

Usein kysytyt kysymykset.

Miten varaan kuvauspäiväni?

Voit ottaa yhteyttä sivujen yhteystiedot-osiossa löytyvän lomakkeen tai sähköpostin välityksellä. Kerro viestissä milloin, mitä ja missä haluaisit kuvattavan. Teemme alustavan suunnitelman toiveittesi pohjalta ja lähetän tämän perusteella kuvaussopimuksen tarkastettavaksenne.

Miten kuvaaja saapuu kuvauspaikalle?

Käytän liikkumiseeni lähtökohtaisesti julkisia kulkuvälineitä, mutta kaikki kyydit ovat sovittavissa tapauskohtaisesti.

Miten saan käyttää kuviani?

Voit käyttää kuvia vapaasti yksityisessä käytössä mihin ikinä tahdotkaan. Voit vapaasti teettää kuvistasi paperisia versioita tai jakaa niitä somessa niin halutessasi. Varaan oikeuden käyttää ottamiani kuvia oman osaamiseni esittelyyn ja markkinointiin eri medioissa sekä mahdollisiin kuvakilpailuihin osallistumiseen.

Mitä jos kuvaajan kamera hajoaa?

Ei syytä huoleen! Kuvaan aina kahden kamerarungon voimin, joten epätodennäköisen laiterikon sattuessa on toinen kamera heti saatavilla. Varmuuskopioin ottamani kuvat automaattisesti myös useammalle kortille mahdollisten riskien minimoimiseksi. Varautuminen ja valmistautuminen ovat olennainen osa onnistuneita kuvia.

Tapaammeko ennen kuvaamista?

Muotokuvauspaketeissa hoidamme suunnittelun puhelimen taikka sähköpostin välityksellä.

Miten maksan kuvaukseni?

Kuvauksen voit maksaa halutessasi kuvauksen yhteydessä korttimaksulla tai viimeistään valmiiden kuvien toimituksen yhteydessä lähettämäni laskun avulla. Mahdolliset lisäkuvatilaukset veloitetaan myös samalla laskulla.

Miten saan valita käsiteltävät kuvat?

Koostan otetuista kuvista salasanallisen koevedosgallerian johon olen kerännyt kuvaustuokiomme onnistuneimmat otokset. Kuvien joukosta pääset valitsemaan pakettiin sisältyvät tiedostot sekä mahdolliset lisäkuvat. Kaikki kuvat peruskäsitellään yksilöllisesti sävyjen ja rajauksen suhteen upeimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Otan käsittelyssä huomioon myös mahdolliset toiveenne. Valmiit kuvat toimitetaan ladattavaksi salasanallisen nettigallerian välityksellä.

Miten ja kuinka pian saan kuvani?

Kuvat toimitetaan salasanalla suojatun nettigallerian välityksellä korkearesoluutioisina jpg-kuvatiedostoina. Toimitusaika vaihtelee sesongista ja kuvauksesta riippuen. Kuvien toimitusaika on noin 1-4 viikkoa laskien päivästä jona asiakas ilmoittaa kuvavalintansa kuvaajalle. Kuvaussesonki vaikuttaa toimitusaikaan sen ollessa kesällä pidempi ja talvella vastavuoroisesti lyhyempi. Nopeammasta toimituksesta sovitaan tapauskohtaisesti.