I.

– Hääkuvausta 6h

– Kuvauspalaveri
– Toimitettavia kuvia väh. 200kpl
– Salasanalla suojattu nettigalleria kuvien jakamista varten

870 €

II.

– Hääkuvausta 8h

– Kuvauspalaveri
– Toimitettavia kuvia väh. 300kpl
– Salasanalla suojattu nettigalleria kuvien jakamista varten

1160 €

III.

– Hääkuvausta 12h

– Kuvauspalaveri
– Toimitettavia kuvia väh. 400kpl
– Salasanalla suojattu nettigalleria kuvien jakamista varten

1740 €

Usein kysytyt kysymykset.

Miten varaan kuvauspäiväni?

Voit ottaa yhteyttä sivujen yhteystiedot-osiossa löytyvän lomakkeen tai sähköpostin välityksellä. Kerro viestissä milloin ja missä häitänne vietetään, sekä minkä kokoisesta kuvauspaketista olisit kiinnostunut. Lähetän tämän perusteella kuvaussopimuksen tarkastettavaksenne sekä laskun varausmaksun maksamista varten. Varausmaksun suuruus on 200€ ja se vähennetään lopullisesta laskusta joka toimitetaan valmiiden kuvien toimituksen yhteydessä. Maksamalla varausmaksun hyväksytte sopimuksen ehdot ja varaatte kyseisen päivän itsellenne. Varausmaksua ei palauteta mikäli perut kuvausesi.

Tapaammeko ennen kuvaamista?

Hääkuvauspaketteihin kuuluu suunnittelutapaaminen ennen juhlapäivää. Muissa kuvauspaketeissa hoidamme suunnittelun sähköpostin taikka puhelimen välityksellä.

Miten saan käyttää kuviani?

Voit käyttää kuvia vapaasti yksityisessä käytössä mihin ikinä tahdotkaan. Voit vapaasti teettää kuvistasi paperisia versioita tai jakaa niitä somessa niin halutessasi. Varaan oikeuden käyttää ottamiani kuvia oman osaamiseni esittelyyn ja markkinointiin eri medioissa sekä mahdollisiin kuvakilpailuihin osallistumiseen.

Miten maksan kuvaukseni?

Kuvaussopimuksen solmimisen yhteydessä lähetän laskun varausmaksun maksamista varten. Varausmaksulla varaatte sopimamme päivän kuvauksianne varten. Varausmaksu vähennetään lopullisesta laskusta jonka toimitan valmiiden kuvien toimituksen yhteydessä. Halutessanne voitte suorittaa maksun kokonaisuudessaan myös etukäteen. Varausmaksua ei palauteta mikäli perut kuvauksesi.

Miten kuvaaja saapuu kuvauspaikalle?

Käytän liikkumiseeni lähtökohtaisesti julkisia kulkuvälineitä, mutta kaikki kyydit ovat sovittavissa tapauskohtaisesti.

Miten valitset ja käsittelet toimitettavat kuvat?

Koostan otetuista kuvista tarinan tärkeästä päivästänne valitsemalla kaikista onnistuneimmat ja kokonaisuuden kannalta oleellisimmat kuvat. En halua rajata saamiesi kuvien määrää, joten siksi olen ilmoittanut kuvauspakettien yhteydessä vain toimitettavien kuvien vähimmäismäärän. Kaikki kuvat peruskäsitellään yksilöllisesti sävyjen ja rajauksen suhteen upeimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Otan käsittelyssä huomioon myös mahdolliset toiveenne.

Miten ja kuinka pian saan kuvani?

Kuvat toimitetaan salasanalla suojatun nettigallerian välityksellä korkearesoluutioisina jpg-kuvatiedostoina.
Toimitusaika riippuu sesongista ja kuvauksesta riippuen. Hääkuvien toimitusaika on keskimäärin 3-4 viikkoa kuvauspäivästä laskien.

Syökö kuvaaja häissä muiden kanssa?

Varsinkin pidemmissä hääkuvauksissa on hyvän kuvauskunnon edellytyksenä pidettävä pieni ruokatauko.
Tauko sijoittuu yleensä samaan aikaan kun kaikki muutkin vieraat vielä ruokailevat.
Syön vegaanista ruokaa, mutta omien eväiden järjestäminenkään ei ole ongelma.
Ilmoitattehan vain hyvissä ajoin jotta osaan varautua.

Mitä jos kuvaajan kamera hajoaa?

Ei syytä huoleen! Kuvaan häitä aina kahden kamerarungon voimin, joten epätodennäköisen laiterikon sattuessa on toinen kamera heti saatavilla. Varmuuskopioin ottamani kuvat automaattisesti myös useammalle kortille mahdollisten riskien minimoimiseksi. Varautuminen ja valmistautuminen ovat olennainen osa onnistuneita kuvia.

Jäikö jokin mietityttämään?

Kuulisin mielelläni lisää siitä millaiset juhlat teille on tulossa!

Ota yhteyytä mikäli haluaisit tietää palveluistani enemmän tai sopia tapaamisen ihan vain tutustumista varten tietääksesi olenko sopiva kuvaaja juuri teidän häihinne.