HEI, OLEN ALEKSI!

Kuvataiteet ovat aina olleet lähellä sydäntäni.
Jo pienenä taaperona kun vanhempani laittoivat minut muskariin, joutuivat he lopulta luovuttamaan koska olin kiinnostuneempi seinillä roikkuvista kuvista ennemmin kuin opetuksesta. Niistä päivistä lähtien on tie vienyt halki huimien seikkailujen, mutta valokuvaus on aina pysynyt elämässäni vahvasti läsnä. Hetkien taltioimisen taianomaisuus ja mielikuvituksen luominen näkyväksi todellisuudeksi ei ole koskaan menettänyt hohtoaan.
Tuo taika ennemminkin kasvaa vain entisestään jokaisen otetun kuvan myötä.
Rakastan uusien ihmisten tapaamista ja tarinoiden kertomista. Jokaisen ihmisen ja tapahtuman ainutlaatuisuus on juuri se piirre, mikä valokuvauksesta tekee niin mielenkiintoista ja jännittävää.

Mitä asiakkaat minusta kertovat.

Suosittelen ehdottomasti!

Suosittelen ehdottomasti Aleksia häiden tai muiden juhlien kuvaukseen. Hän teki meille dokumentaarisen häävalokuvauksen heinäkuussa. Kuvista välittyy se rento onnellinen tunnelma mikä häissä oli! Aleksi oli ammattitaitoinen valokuvaaja joka piti kivan tunnelman yllä potrettikuvauksen aikana (en itse ole mikään linssilude..) ja muuten juhlien aikana huomaamatta räpsi kuvia meistä ja vieraaista! Mainittakoon vielä että Aleksi oli hyvin joustava aikataulujen suhteen ennen ja jälkeen häiden mikä loi heti alkuun hyvän luottamuksen häneen.

Peggy R-A

Paras isänpäivälahja.

Valokuvaajamme Aleksi opasti meidät todella hienoon paikkaan Helsingissä, jossa en ollut ennen käynyt. Lammassaari oli kuvauspaikkana loistava ja emme olisi sitä itse keksineet. Aleksi käytti paljon aikaa perheemme kanssa ja kuvat onnistuivat mainiosti! Ihan paras isänpäivälahja tyttäriltäni!

Erkki T

Vaikea valita suosikkeja.

Halusimme uusia kuvia koko perheestä yhdessä ja ulkona kuvattuna. Sellaisia iloisia ja luonnollisia. Tiedän Aleksin rentona ja mukavana tyyppinä, sekä tietenkin hyvänä kuvaajana, joten otin häneen yhteyttä. Kuvaus järjestettiin lopulta isänpäiväyllätyksenä Lammassaaressa. Aleksi auttoi koko perhettä rentoutumaan, niin ettei kuvattuna olona jännittänyt. Meillä oli hirveän kivaa kuvauspäivänä ja valmiista kuvista oli vaikea valita suosikkeja. Kiitos paljon!

Oona T

Suosittelen lämpimästi.

Aleksi ikuisti meidän potretit ja vihkimisen eikä voitaisi olla onnellisempia. Kuvat on aivan älyttömän kauniita ja niitä katsellessa palaa hääpäivään. Suosittelen lämpimästi!

Julia K

Itse kuvat ovat kaikkea sitä mitä toivottiinkin!

Aleksi ikuisti meidän häät ammattitaidolla, loi kuviin ihanan tunnelman ja oli kuvatessaan läpi juhlan huomaamaton. Myös vieraat kehui erityisesti kuinka hienoa oli, kun kuvaaja ei koskaan ollut tiellä tai liiaksi näkyvillä. Ja itse kuvat ovat kaikkea sitä mitä toivottiinkin!

Sirja V

Suosittelen!

Halusin 30-vuotispotretin ja kuvaus onnistui Aleksin kanssa helposti ja toiveideni mukaan. Aleksi ei ohjaillut liikaa, vaan antoi tilaa olemiselle ja ihmettelylle. Kuvat sain todella nopeasti valittavaksi ja kaikki yhteydenpito oli vaivatonta! Suosittelen!

Hanna H

Koko juhlaväki oli tyytyväinen.

Aleksi oli rento ja lämminhenkinen kuvaaja jännittävänä hääpäivänä. Koko juhlaväki oli tyytyväinen illan aikana ikuistettuihin tilannekuviin. Suosittelen ehdottomasti!

Laura H